VEEL MEER DAN METEN

Aangename kennismaking, ik ben Frederik Vermeiren, landmeter -expert. Mijn doel is om u zo snel en goed mogelijk verder te helpen bij alle facetten van het landmeten.

Er zijn veel meer activiteiten die ik doe buiten enkel en alleen achter de driepikkel staan. Bij mij kan je dan ook terecht voor alle soort opmetingen, plaatsbeschrijvingen, afpalingen, etc. (Bekijk hier al mijn diensten -->).

PASSIE VOOR PRECISIE

Als landmeter expert werk ik zo precies mogelijk zodat we altijd perfect weten waarvoor we staan. Nauwkeurigheid is een passie en dit gebruik ik graag om u van A tot Z te begeleiden. Zo kan u er steeds vanuit gaan dat alles correct verloopt.

Ik maak er werk van om elke email zo snel mogelijk te beantwoorden. Zo wil ik je snel op weg helpen om de juiste stappen te maken. Ik kijk al uit naar een samenwerking.

Landmeter Frederik Vermeiren is: * Ingeschreven in het door de overheid bijgehouden tableau van de landmeters-experten (LAN11 1486) * Beëdigd door de rechtbank van eerste aanleg te Antwerpen *Lid van de landmetersvereniging KMLPA

Neem contact op

Vraag hier in enkele seconden jouw vrijblijvende offerte aan